Morning sickness

I got discharge from hosp yesterday because of strong morning sickness.

5 Balas

Keep strong dear..i awal2 dulu pun warded hosp 2x, time tu x macam orang dah😂..but now 24weeks slow2 better..every person lain, ada yg teruk ada yg mild, ada yg lucky x ada langsung..just keep strong, slow2 akan hilang..💪

jng mkn makanan berlemak..berminyak..berempah..tp amalkan selalu buah-buahan...

5y ago

dr nasihat mkn biskut n mnum air kosong sja sbb buah2 pn sy susah nak mkn...

sis bersabar yea, tak Lama tue 2,3bulan hilang lah tue

try consume jus mamariam dear

get well soon