Period After Operation

Hi, ade tak yg macam sy. Selepas 3hari operation remove ectopic pregnancy with right fallopian tube sekali turun darah period?

2 Balas

Tu bukan darah period. Lepas operate ectopic keluar darah nifas gak. Keguguran kan. Abis darah tu bru la period.

4y ago

Oh,sy kena sebelah kiri ectopic tu. Masa sebelom operate sy takde keluar darah pon. Lepas sedar dari operate tu bru perasan ada darah. Agak lama jugak ada darah. Abis darah tu Next month bru keluar darah period😁

Refer doctor awak..maca cepat sgt period nye