ectopic mummy

Bulan lps baru operation right tube fallapio removal..so nak tanya siapa ade pengalaman..korang amik supplement apa ya..makan ape yg elok ut TTC semula..ye lah kita kan da kurang 1 tube.. Tq4sharing?

1 Balas

Salam.. sama la situasi kita.. operation January tahun lalu.. right fallapio tube dah takde.. tapi alhamdulilah sekarang hamil 14 minggu dah.. selepas habis pantang saya amalkan acid folic.. insyallah akan hamil balik.. 🤲🏻💛

5y ago

Alhamdulillah..ni tgh pantang..so mmg xnk amik da makanan sejuk..ice ke..fast food ke..semoga berjaya healthy life..hihi