Ectopic Pregnancy

I had ectopic pregnancy last year, been through some operation and removed one of my fallopian tube. Alhamdulillah, now I have been given opportunity to pregnant again.. Currently I'm 5 weeks and 6 days.. Pray for my smooth pregnancy journey..

Ectopic Pregnancy
19 Balas

Alhamdulillah, tahniah ye. 👏🏻👏🏻👏🏻 Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Semoga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻❤️ #TAPsupermoms

semoga dipermudahkan. i had an ectopic last february, buang left fallopian. after 3 months, sy pregnant balik. skrg 4weeks 3 days. doakan sy lepas raya baru scan😊😌

3y ago

alhamdulillah sis ada makan apa2 supplement ke untuk kehamilan kali ni? sy pn da buang tiup kann...tp da setahun mnunggu .....

u ada makan any supplements kehamilan selepas operation? until now (1year) i still belum ada rezeki.. 😩

5 weeks 6 days tu dari tarikh last sis period ke ? sis last period bila iye ?

Wow! Congrats sis, moga dipermudahkan 😘

Yay! Congrats sis. Jaga kesihatan okay :)

In Shaa Allah di permudahkan urusan sis

Alhamdullilah . Take care mom to be

Tahniah Moga dipermudahkan aamiin

Tahniah...dan jaga kandungan...