Ectopic

Harini sy baru sahaja selesai operation removed right fallopian tube sbb kndungan luar rahim. Ada tak org lain yg sama situasi dgn saya? Sbb sy blum ada chaya mata lagi.. Sy sedih and sangat kecewa...

2 Balas

Saya sis..saya buang tiub belah kanan sbb ectopic..tggal belah kiri je..sekarang preggy dah 10 weeks..sis jgn risau kita ada lagi satu tiub..

5y ago

Besar kuasa tuhan sis, tahniah.. Hrap2 sy mnyusul kmudian dpat rezeki..

sabar . pasti akn ada lg . awk rehat betul² lepas ni 4 ke 5 bln or 6 bln . try skli lg k

5y ago

Syukur sis.. Trima kasih sngat2..