Anak syurga 9 week

7 hari anak syurga sy tinggalkan sy...redha..Allah sebaik baik perancang...walaupun 9 week usianya, terasa sangat memori tu sy gan suami..Allahuakbar..rindunya...semoga kalian yang kehilangan baby dalam kandungan, walaupun baru atau tidak dikurniakan cahaya mata secepatnya...begitu juga sy...aamiin ??

32 Balas

Al Fatihah buat Anak Syurga sis... moga sis tabah redha dgn dugaan Allah... Saya pun pernah mengalami... first mengandung Kembar lagi 25week.. da nampak jantina boy & girl.. kenangan yg Xkan Kita dpt lupakan saat mengandung.. rasa lagi gerakan baby dlm perut.. sedihnya Allah saja yg Tahu..

4y ago

Aamiin... tq ya sis... InsyaAllah

Bulan6 haritu pun saya kehilangan anak. Masa tu kandungan 7weeks. Dokt cakap baby tak berkembang week by week. heartbeat pun tkde. 15/6 saya miscarriage. Redha dengan ketentuanNya. In sha allah yakin dan percaya allah akan gantikan yg lebih baik tuk masa akan dtang. Salam takziah ye sis..

4y ago

Terima kasih sis alia. ❤

Saya pun baru keguguran masa bulan 8 hari tu. Usia kandungan 6 week. Bulan 10 sy pregnant lagi. InsyaAllah.. Allah sebaik baik perancang.. Semoga kandungan ni sihat.. Semoga Allah juga memberikan puan rezeki yang tak di sangka sangka..☺️

4y ago

Alhamdulilah...terima kasih sis...tahniah sis sebab pregnant lagi...alhamdulilah sy phn pregnant lagi...skrg dah 9 week...in shaa Allah next week baru nak scan...sesame kite jaga kandungan baik² ya...🤗

sya prnh sis thun lpz 2 mnggu alhamdulillah allah makbulkn permintaan sya untuk ade chaya mta pda thu nie skng dh nk msuk 5 buln.... insyaallah smoga sis kuat n ade rezeki lain untuk sis... doa bnyk2 n jgn ptus asa ...

4y ago

amin.... 😍😍😍😍

Innalillahiwainnailaihirojiun..semoga sis kuat dan tabah ye..kite senasib..smoga Allah kurniakan zuriat yg sihat, soleh dan solehah utk sis dan sy tahun ni atau awl tahun dpan aamiin🤗🤗😍😍😍😍

4y ago

aamiin..mudah²an...sy alhamdulilah sy after miscarriage skrg dah pregnant semula...semoga sis pun dikurniakan rezeki anak juga...🤗

Aamiin....tabah sis, saya pun pernah keguguran 7 week...Alhamdulillah,lepas 2 tahun Allah makbulkan doa saya.Sekarang dah 3 tahun anak ni. InsyaAllah, Allah sebaik baik perancang.

4y ago

Alhamdulilah...berkat doa²kite kan...sy pun dah pregnant semula..walaupun awal lagi, tetap kena jaga bebetul

Jgn risau awk..sybpon pnah ggur sblm ni...8bulan jgn ttc..skrg dah 26w.Allah bg hdiah pling bmkna buat sy n suami..Hdiah anniversary kami n hdiah bday sy..Alhamdulillah..jgn ptus asa sis

4y ago

aminn..btw tahniahhh

Sabar ye sis..sy pn pernah lalui..2x kehilangan..alhamdulillah Dia bg peluang skali lg utk pregnant..skrg dh masuk 33w..sy ikt nasihat doc jarak dlm 6bln utk pregnant lain

Sbr lah sis .. Sy penantian 5 tahun , 7 nov allah ambil semula .. Allah bg pinjam 2 bulan 3 hari .. xpe sis , bersangka baik dgn allah .. Tahniah sis , da ada anak syurga 🤗

4y ago

Allahuakbar...besarnya dugaan sis...semoga sis pun tabah..in shaa Allah, Allah sebaik baik perancang...mudah²an dikurniakan rezeki anak lagi dalam waktu terdekat ni..aamiin 🤗

Semoga sis kuat dan tabah ketentuan.. Xpe sis... Lepasni rancang betul2.. Jaga elok2.. InsyaAllah lepas sis suci,, boleh truskan bd dgn suami. Sbb orang gugur ni cepat lekat

4y ago

aamiin...alhamdulilah sis...skrg dh pregnant balik...ikutkan risau gak takut jadi cam lepas...tapi kali ni lebih berhati hati ckit...😊