keguguran

Saya bru jea keguguran kali ke 3...berturut2...kli pertama keguguran usia kandungan bru 9minggu...begitu jugak kandungan kali ke 2,keguguran mase kandungan berusia 9minggu..kali ni usia kandungan hampir mencecah usia [email protected] struktur telah lengkap...bertapa luluhnya hati sy bila mendapt khabar duka ini...tp sy redha...sy ikhlas dengan pemergian ank2 syurga sy...mungkin allah lebih tau ap yang terbaik...doakan sy kuat ye??????? #ank2syurga #in shaa allah

1 Balas

Yg gugur masa 16w tu ada bleeding ke sis ?

4y ago

Amiinn. Sis seorang yg kuat. Allah uji sis sbb Allah sayang 😘