Anak syurga

Ikutkn sy due 2/12/23 tp Allah lebih sygkn ank syurga sy.. Sy keguguran masa 21w5d bln 7 hari tu..tp alhamdulillah syukur skrg ni Allah dah gntikn balik.. Semoga kandungan yg ke 3 sy kali ni sihat dan membesar dgn baik.. Dua kndungan sy yg dulu semuanya keguguran.. Sy redha dgn ketentuan Allah,terima dgn hati yg terbuka

3 Balas

sama kes kita sis .. saya pun 2 kali keguguran sis . kandungan ke 2 sepatutnya lahir pada 21.7.23 tapi Allah lebih sayangkan dia ,saya keguguran masa 21week bulan 3 hari tu. then tak lama alhamdullilah Allah gantikan balik juga .. now saya skrg 35 weeks untuk kandungan ke 3 ni .. due 31.12.23.. yang sabar ya sis insyaAllah smuanya akan baik baik.. smoga kita selamat shingga melahirkan , sihat ibu dan anak . amin

Salam takziah sis, hopefully kali ini baik baik sahaja. Sebab org kata kalau keguguran ini kena elakkan selama 3 atau 6 bulan untuk kurangkan kes sama berlaku, bagi rahim kita rehat dulu. Sebab saya pun pernah gugur tapi saya rehat selama 6 bulan, alhamdulilah kli ini tunggu hari. Jgn buat keeja berat2 jgn stress, banyak rehat baring ya.

Take a good care & health