Anak syurga 9 week

7 hari anak syurga sy tinggalkan sy...redha..Allah sebaik baik perancang...walaupun 9 week usianya, terasa sangat memori tu sy gan suami..Allahuakbar..rindunya...semoga kalian yang kehilangan baby dalam kandungan, walaupun baru atau tidak dikurniakan cahaya mata secepatnya...begitu juga sy...aamiin ??

32 Balas

Semoga sis tabah. InshaAllah, moga lps ni ada rezeki sis lg. Sy pun gugur jgk dlm 10w xsilap. Lps 2 bln sy mengandung lg. Skrg ank sulung dah 2 tahun.

Berap lama amik masa utk prgant semula lpas miscarriage sis ? Lpastu nk tanya. Berpantang utk miscarriagr below 10 weeks mcm mana & bape lama ?

4y ago

Terima kasih sis. Sy sedang berpantang. Miscarriage 12 minggu. Sy beepantang sendiri. Tu sebB tanya tu. Tanya pada yg berpengalaman. :)

In Shaa Allah Allah akan ganti y lebih baik tuk sis. Saya pun Ada anak syurga 4org. Semoga sis tabah & kuat. Jangan putus asa ye sis

InshaAllah , ada lagi rezeki sis dan suami nanti.. salam takziah sis.. sy 5x keguguran .. berharap ada keajaiban untuk 2020 ❤️

4y ago

Kuat sis , Allah uji sebab syg..gugur bulan 9 hri ,19w..semua jadi sekelip mata..mmg sedih tp redha smua tu ☺️

Anak syurga kita dh bermain kat syurga dh sis..sy pon tggu kantung turun je ni..😊

4y ago

semoga kuat sis...tak pa,Allah sebaik baik perancang...sy before kantung turun pun sy dah redha sgt²..usap perut bgthu kalau nak g, biarlah g dgn baik...in shaa Allah jumpa lagi...Alhamdulilah esoknye turun semua tanpa d&c...semoga sis baik² jer ye...😊

Innallahhirajiun.. Semoga Allah gantikan yg lebih baik lg buat sis.. Ank syurga sis menanti sis nti

4y ago

Yeke sis.. Alhamdulillah smoga sis dn baby sihat walafiat ye

Amiin2 ya rabbal alamin...smoga dbrikan rezeki lgi..insha Allah amiin2 ya rabbal alamin..☺☺

4y ago

Alhamdulillah..congrats sist..smoga sist dan baby sntiasa shat..amiin2 ya rabbal alamin

Semoga sis tabah... Semoga dipermudahkan segala urusan lepas ni... Insya allah💪

4y ago

❤️

Kehilangan mcm mana sis? Sis pendarahan atau mmg gugur?

maaf bertanya mcm mana sis tahu masa baby meninggal dlm perut?😔

4y ago

Sy tak tahu pun meninggal dalam perut...cuma before scan kk, dah ada spotting 2,3 hari lepas tu scan xdengar bunyi jantung...