Anak syurga 9 week

7 hari anak syurga sy tinggalkan sy...redha..Allah sebaik baik perancang...walaupun 9 week usianya, terasa sangat memori tu sy gan suami..Allahuakbar..rindunya...semoga kalian yang kehilangan baby dalam kandungan, walaupun baru atau tidak dikurniakan cahaya mata secepatnya...begitu juga sy...aamiin ??

32 Balas

Al Fatihah buat Anak Syurga sis... moga sis tabah redha dgn dugaan Allah... Saya pun pernah mengalami... first mengandung Kembar lagi 25week.. da nampak jantina boy & girl.. kenangan yg Xkan Kita dpt lupakan saat mengandung.. rasa lagi gerakan baby dlm perut.. sedihnya Allah saja yg Tahu..

4y ago

Aamiin... tq ya sis... InsyaAllah