Anak syurga 9 week

7 hari anak syurga sy tinggalkan sy...redha..Allah sebaik baik perancang...walaupun 9 week usianya, terasa sangat memori tu sy gan suami..Allahuakbar..rindunya...semoga kalian yang kehilangan baby dalam kandungan, walaupun baru atau tidak dikurniakan cahaya mata secepatnya...begitu juga sy...aamiin ??

32 Balas

Jgn risau awk..sybpon pnah ggur sblm ni...8bulan jgn ttc..skrg dah 26w.Allah bg hdiah pling bmkna buat sy n suami..Hdiah anniversary kami n hdiah bday sy..Alhamdulillah..jgn ptus asa sis

4y ago

aminn..btw tahniahhh