Anak syurga 9 week

7 hari anak syurga sy tinggalkan sy...redha..Allah sebaik baik perancang...walaupun 9 week usianya, terasa sangat memori tu sy gan suami..Allahuakbar..rindunya...semoga kalian yang kehilangan baby dalam kandungan, walaupun baru atau tidak dikurniakan cahaya mata secepatnya...begitu juga sy...aamiin ??

32 Balas

Bulan6 haritu pun saya kehilangan anak. Masa tu kandungan 7weeks. Dokt cakap baby tak berkembang week by week. heartbeat pun tkde. 15/6 saya miscarriage. Redha dengan ketentuanNya. In sha allah yakin dan percaya allah akan gantikan yg lebih baik tuk masa akan dtang. Salam takziah ye sis..

4y ago

Terima kasih sis alia. ❤