Anak syurgaku

Assalamualaikum. Harini genap 40hari sy berpantang. Mungkin ada yg sama dengan sy, tp yang membezakan kita adalah sy pantang tanpa anak dekat sisi. Baby sy meninggal dalam kandungan 37week, alhamdullilah lahir 17/8/2023 dengan sempurna sifatnya cuma dah dijanji dengan tuhan sampai situ sahaja usianya. Doakan sy kuat ya. Anak yang dikandung 9bulan share makan minum bersama tp tak sempat tengok dunia. Sy redha jika ini ujian untuk sy. Anak sy dah ada ditempat yang sepatutnya dan dah happy dekat sana, mmy sayang Dian Kausar sampai syurga tau. Rindu tiada penghujungnya. Penghuni rahim pertama mummy. Jangan lah tanya kenapa, sesungguhnya sy pun tiada jawapan. Allah sebaik baik perancang. Doakan sy semoga diberikan zuriat lagi ya lepasni, yang baik rupanya yang sihat walafiat dan sempurna sifatnya. Anak syurga mummy sentiasa dalam hati♥️

2 Balas

redho itu insyaAllah d ganti dgn y lbh indah..sy pun ada pengalaman..bb sy meninggal semasa sy tngah bersalinkan dia..cukup bulan..sht walfiat..tp kuar tnpa tangisan..xde jawapan sesiapa y blh jwb knp n pnyebab bb meninggal..tp itulah janji dia takat situ je.. mommy kne kuat

7mo ago

Maaf boleh tnya tak puan, masa bersalin tu ada komplikasi tak? mcm ctg baby lemah atau kita x ckup nafas nk meneran(proses bby nk keluar tu lama/sangkut)

salam takziah sis.. semoga kuat lalui ujian Allah.. in shaa Allah ade rezeki lain utk sis nnt..