Anak syurga 9 week

7 hari anak syurga sy tinggalkan sy...redha..Allah sebaik baik perancang...walaupun 9 week usianya, terasa sangat memori tu sy gan suami..Allahuakbar..rindunya...semoga kalian yang kehilangan baby dalam kandungan, walaupun baru atau tidak dikurniakan cahaya mata secepatnya...begitu juga sy...aamiin ??

32 Balas

Aamiin....tabah sis, saya pun pernah keguguran 7 week...Alhamdulillah,lepas 2 tahun Allah makbulkan doa saya.Sekarang dah 3 tahun anak ni. InsyaAllah, Allah sebaik baik perancang.

4y ago

Alhamdulilah...berkat doa²kite kan...sy pun dah pregnant semula..walaupun awal lagi, tetap kena jaga bebetul