Anak syurga 9 week

7 hari anak syurga sy tinggalkan sy...redha..Allah sebaik baik perancang...walaupun 9 week usianya, terasa sangat memori tu sy gan suami..Allahuakbar..rindunya...semoga kalian yang kehilangan baby dalam kandungan, walaupun baru atau tidak dikurniakan cahaya mata secepatnya...begitu juga sy...aamiin ??

32 Balas

Sbr lah sis .. Sy penantian 5 tahun , 7 nov allah ambil semula .. Allah bg pinjam 2 bulan 3 hari .. xpe sis , bersangka baik dgn allah .. Tahniah sis , da ada anak syurga 🤗

4y ago

Allahuakbar...besarnya dugaan sis...semoga sis pun tabah..in shaa Allah, Allah sebaik baik perancang...mudah²an dikurniakan rezeki anak lagi dalam waktu terdekat ni..aamiin 🤗