TTC 9 TAHUN, DAPAT PREGNANT, TAPI BABY MENINGGAL 24WEEKS...ALLAH LEBIH SYGKAN BABY.. 😭😭

TTC anak ke2 selama 9 tahun. Namun setelah 24weeks dalam kandungan, anak kami lahir dan kembali pada Allah.. 3 minggu berpantang tanpa baby..rindu anak syurga... Doc dh cucuk depo slepas bsalin.. Bila sy akan subur semula agaknya ye..sy nak ubati hati ni..nak baby lg...😭😭 Saya mendoakan sahabat2 TTC yg menunggu zuriat pertama dan seterusnya, dikurniakan zuriat dalam tahun ini. Aamiin ya Allah 🤲 Moga Allah makbulkan doa2 kita dalam bulan Ramadhan yg mulia ini ❤️🤲

15 Balas

Salam takziah sis..tahun lpas sy bru jd mcm sis skrg ni baby mnggal slpas lahir..TTC sy taun lpas 9 tahun jgak..tp alhamdulillah skrg sy pregnant lg dh msuk 5 bulan dh..awk jgn down ye..jgn pkir sgt psal baby tu insyaallah awk akan kuat mcm sy..smoga awk dpt zuriat lg ye lpas ni..amin🤲🏻

1w ago

aamiin. tq awk.. awk preggy gap brapa bulan lpas lahirkn ank syurga?

tabah ya momy. inshaAllah berat ujian ramadhan momy, berat timbangan nanti. doa banyak2 usaha sungguh2 supaya boleh ke syurga juga nanti untuk jumpa semula wildan syurga sis. tu satu mindset yg bagi saya kekuatan untuk bangkit semula lepas wildan syurga saya sendiri pergi dulu.

1w ago

aamiin.. tq sis..

Salam Takziah buat sis , sama sy sis..9 tahun baru dapat anak pertama.. skrg dqh 9 weeks..smoga baik2 shaja.. sy doakan sis cepat sembuh dan dikurniakan zuriat lagi..amin ya rabbal alamin

1w ago

aamiin tq awk..

Salam takziah awak.. sy faham perasaan awk..sy pun ada anak syurga..insyaAllah awk kuat..lepas sembuh, awk ttc smula ye..ada rezeki lebih baik utk awk..amin..

1mo ago

aminm.terime kasih awk.. 😭

semoga tuhan lapangkan dada awak untuk terima takdir ini, dan kurniakan rezeki yg awak x sangka² zuriat keturunan secepatnyer ♥️

1w ago

aamiin..tq awk..

Ya Allah..berikanlah hamba my rezeki baby yg sihat tenangkan hatinya menerima dugaan ini,Aamin..

1mo ago

amin..terima kasih awk doanya..

Salam takziah awk. Semoga Allah kurniakan lagi rezeki zuriat buat awk.. be strong ye..

1w ago

aamiin.. tq awk..

Bsar mana la ye 24weeks ni, hmm.m takziah awak, smoga ad rezeki lain oagi mnanti.

1mo ago

6 bulan..panjang baby 35cm..berat 669gram, xdpt srvive...fizikal sempurna dah awak...🥰🥰aamiin..terima kasih ye..

Allahuuu smga Allah gantikan dgn lbih baikkkkkk...smga bertemu di syurga ya

1w ago

aamiin. tq awk...

Semoga awak dikurniakan zuriat lagi🩷 sabar ye mommy

1mo ago

aamiin.trima kasih awk..