Assalamualaikum, ada sesape nak sedekahkn brg bby sbb brg xlengkap lagi, dh dekat due dah hmm

36w/Aprilboy

Assalamualaikum, ada sesape nak sedekahkn brg bby sbb brg xlengkap lagi, dh dekat due dah hmmGIF
19 Balas

Smga sis dipermudahkn sgla urusan... Kdg2 kita xtau mcm mna khdupan dia... Xsemua orang blh saving... Mungkin dia ad ank rmai... Nk sek lg bnyak brang kperluan dia nk kna bli... Klau xblh tlong baik diam ja dri komen mnyakitkn hti orang...