hai ibu²

Salam ibu²😁 ibu² brpa weeks dah siap prlngkapan bby ye? Due date sy 4.04 .. skrang dah 31mggu 1hari tp brg blum beli lg😔 ada jugak brg bby yg kakak dia pkai dulu.. sy guna yg tu tp scan kli ni doktr kata bby boy.. sy dn suami pjj .. skrg ni mkin tk larat dah nak g jalan bli brg bby😭😭

4 Balas

30w ke ats mmg dh siap bli smua..bag hosp pun dh standby.. Takut terbersalin awl ke kn.. Boleh bli kt shopee sis.. Situ byk jgk pilihan..x pyah jln tggu je brg smpai rumah..

1y ago

Saya setuju dgn Puan. Saya pun beli kat Shopee juga sbb byk pilihan. Malah harga pun ada yg jauh lagi murah dan sgt berbaloi beli. Dan saya dah set tiap bulan beli barang apa utk baby. Bermaksud beli sikit² ikut kemampuan.

saya 30w almost dh settle. Nasib sy beli awl. bila dh hujung² ni rasa nk jalan g mall tu berfikir. yg sikit² balance tu nnti kena online shopee ke lazada je.

Around 34 - 35 weeks sebaiknya dah prepare mommy. Beli on9 mommy. Xpyh gi kedai ye.. Moga dipermudahkan mommy #TAPSupermoms #TAPactiveusers

beli kt shopee pun ok