beli brg baby..!!!! 25weeks

kalo dah 25weeks dh boleh start cari brg bby ke..??? nak tanya anak first.. 😍😍

6 Balas

saya kandungan 18w dh start beli😂... excited punya pasal sbb anak first...cuma baju je Sya x berani nk beli awal²... huhuhu

3y ago

ouh eksited tu... 😂😂😂

Bole sgt tu mommy.. Dulu sy beli sikit2.. So x terasa duit tu mengalir 🤭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Dah boleh beli dah.. Beli sikit2 xde la bnyak sekali nk keluarkan duit nnti..

3y ago

omkey mommy 😘

boleh sgt..beli jer..sy sndiri pon tazabar selalu bli awl...huhu

3y ago

ni bli shopee je senang 😝

boleh start beli da incase bersalin awal

3y ago

tulaaaa ni dh siap dh sikit2... basuh je xlg

Blh dh.. Bli sikit2

3y ago

huhuhu tulaaa