kelengkapan bby dan ibu

salam mummies, skrg kandungan sy dah 30weeks tp brg bby dgn ibunya tk complete beli lg, ayahnya kata tggu dia balik dr ops, nk merasa jgk beli brg bby, hhehe. mummy2 smua dh settle ke beli brg bby?

1 Balas

Kita sama minggu sis heheee..alhamdulilah sy almost complete dah brg2 baby..baju2 baby sy beli sikit je sis..brg2 keperluan lain sy order online..semua sy beli sikit2 stiap bulan start 5bln hari tu..nanti sis boleh la bawa encik suami tu cuci2 mata tgk brg baby kat kedai..mmg excited n seronok lagi2 kalau first baby 😊