Assalamualaikum, ada sesape nak sedekahkn brg bby sbb brg xlengkap lagi, dh dekat due dah hmm

36w/Aprilboy

Assalamualaikum, ada sesape nak sedekahkn brg bby sbb brg xlengkap lagi, dh dekat due dah hmmGIF
19 Balas

Dear boleh dm saya. Klu area klang valley/selangor boleh pickup atau delivery ya. Jauh kita post. Jangan malu sengan, kita bantu mana yang mampu. Kita faham perasaan sis klu ada keperluan yang tak cukup dan tak berkemampuan untuk di adakan

Kalau puan dekat dekat area KL, puan boleh pergi TCE Baby Expo kat Mid Valley. Boleh tuntut memacam barang bayi. Haritu dapat sepaket pampers bayi NB. Dalam 28 pcs gak dapat.

2y ago

Haa faham. Moga dipermudahkan in shaa Allah

apa brg yg x lengkap lagi tu... ??? boleh bgithu terus bgi org faham... klau ayat separuh jln, org dh salah faham dh puan 😭 mne yg kita mmpu tolong kita hulur

barang apa yg tak lengkap tu? kalau kurang kemampuan kita beli barang2 yg perlu ja sis.

2y ago

Wet tissue kat dlm shopee dlm 0.97 sen je sis.. Tgok kat flash sale.. Isi 80 pc.. Berbaloi beli..

brg ape yg x lgkap tuu sis?? kalo brg yg xpnting.. lepas lahir pun awak boleh beli..

Saya ada extra newborn pampers. If u nak Boleh dm I ya

semoga dilancarkan urusan

mg dpmudahkan segalanya..aamiin

area mna sis awk , sya Setiawangsa KL

2y ago

sya dr sabah😃