air gula

Yeayyy! Berjaya dgn sekali nafas. Tak fikir bnyak terus minum ? lepas pada tu mmg tingtong kepala mabuk sebab tkbiasa minum air manis. Dh lah nurse tk bg minum air kosong. Harapnya result cun!

1 Balas

tgk pd klinik .ada klinik bg minun air kosong siap suruh bwk dr rumah lg huhu

5y ago

A'ah. Saya pun pernah dgr jugak ada klinik yg bg. Mcm klinik saya ni start 10pm smpailah ambik result darah kedua tu dia tk bg minum atau makan langsung