Minum air gula

Alhamdulillah td da selesai 1st time minum air gula. Rupanya takde pape pun dlm kepala ni da takut lps baca mcm2 review. Alhamdulillah tak rasa loya atau apa2 mungkin sbb haus sngt terus habis tak stop2 lgsung minum. Harapnya result ok nanti sbb time puasa ni bnyk mkn da minum manis 🫣#firstmom

3 Balas

Alhamdulillah.. sy 18hb ni 🤣 terpaksa ponteng puasa. nurse bagi date dekat2 nak raya pulak.. bersabar saje laa

sy 2 kali da mnm alhamdullilah xde sgkut sy pon sma mse mnm air gula tu elok je xde rasa nk muntah

sbb awak okay dgn bnda manis..yg ada alahan mmg seksa ;)