Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!

Wah! Hadiah menarik menanti anda semua bulan Oktober ni. Ada yang nak menang High Chair + Feeding Tray dari Bloom & Grow ni? Haa, jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!
506 Balas

JAWAPAN : B. LAMBDA SEMOGA ADA REZEKI UNTUK SAYA DAN ANAK SAYA ADAM ZAFRAN. TERIMA KASIH THE ASIAN PARENTS DAN CHILDHOME. IG: ainakamiliaaa

Jawapan : B (Lambda) Semoga ada rezeki saya dan baby 💕, babychair merupakan 1 keperluan juga bagi memudahkan urusan harian si ibu nanti.

jawapan: B. LAMBDA moga ada rezeki untuk anak saya yang dah mula makan...🥰 #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia

Nama model: CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR. Ok mari berharap kite dapat baby chair ni. Nanti kami buat content review juga. Agituuuuh

Jawapan saya B.LAMBDA Firtstime join pertandingan kat TAP ni,semoga ad rezeki anak saya selalu makan kat lantai je😅 #childhomemalaysia

jawaban:B. LAMBDA #childhomemalaysia smoga ada rezeki bby adell sy❤️ tk prnh merasa menang2 pertandingan ni,maknya nk cuba nasib😅

Jawapan B : Lambda Semoga ada rezeki untuk saya, minggu depan dah due. Harap ada rezeki untuk baby. #childhomemalaysia IG : anna__suzana

✨️JAWAPAN : B ✨️ ✨️ CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR✨️ #childhomemalaysia @ismasizan6062

Jawapannya : B. LAMBDA CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR Semoga ada rezeki anak saya dapat gunakan high chair ini. ❤️❤️❤️

Jawapan B : Lambda Semoga ada rezeki bayi NB saya. Boleh digunakan apabila bayi saya berusia 6bulan nanti. Due date saya pada 19/11/23.