Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!

Wah! Hadiah menarik menanti anda semua bulan Oktober ni. Ada yang nak menang High Chair + Feeding Tray dari Bloom & Grow ni? Haa, jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!
506 Balas

✨️JAWAPAN : B ✨️ ✨️ CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR✨️ #childhomemalaysia @ismasizan6062

Jawapan adalah B. LAMBDA semoga kerusi bayi y simple, cantik & kukuh ni menjadi milik Atha supaya sng nak bljr mkn dua bln lg ni yeay.

ANSWER : B ) LAMBDA CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR #childhomemalaysia semoga ada rezeki untuk baby saya .. Amiin ig : ciik_wawaa

Answer : B. LAMBDA My baby already know how to feed herself now and hopefully I can win this highchair for her. #childhomemalaysia

Jawapan ialah : Childhome (B) Lambda baby high chair 💕 Semoga ada rezeki saya untuk memiliki babychair dari ChildHome 🤲🏼

Assalamualaikum JAWAPAN: B) LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR 2 bulan lagi baby nak masuk 6 bulan, harap" ada la terselit rezeki baby

B. LAMBDA NAMA MODEL: CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR A very convenient, versatile and great highchair model for little one.

Jawapan : B : LAMBDA Nama model : Childhome lambda 3 baby high chair #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia

Answer : B . Lambda Semoga ada rezeki untuk anak pertama saya. Kerusi ini mempunyai safety feature yg amat bagus untuk anak saya

Jawapan B saya harap saya bertuah untuk dapat hadiah yang menarik ini sesuai utk bayi yang akan saya lahir bulan disember nanti