PERHATIAN: Menang Xiaomi Mi Watch Lite & RM50 Baucar TNG!

Wah, hadiah menarik menanti anda semua pengguna TAP! Sertai peraduan mudah kami ini dan berpeluang bawa pulang Xiaomi Mi Watch Lite & RM50 Baucar TNG! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/menang-xiaomi-mi-watch-lite-rm50-baucar-tng/1864

PERHATIAN: Menang Xiaomi Mi Watch Lite & RM50 Baucar TNG!
176 Balas

KOD PROMOSI FWD X TAP ADALAH 👇🏻 JAWAPAN : D ( TAPA40) Dibawah adalah gambar bukti saya dah follow @theasianparent_my di instagram. Bila saya dapat tahu saya mengandung saya cepat-cepat mencari apps yang sesuai dengan berbagai info yang ada, theAsianparent_My banyak membantu saya sebagai ibu yang pertama kali mengandung. Jika ada perkara yang buat saya tertanya-tanya semua jawapan yang saya cari ada didalam apps theAsianparent hanya tinggal “search artikel” sahaja ☺️ sangat mudah bagi saya kerna banyak membantu. Terima kasih THEASIANPARENT ❤️ Goodluck for me and my baby and for all of you who join the contest ☺️💪🏻 Semoga ada rezeki ✨

Jawapan: D (TAPA40) ASIAN PARENTS Memang app sangat-sangat Bagus untuk Rujukan ibu bapa yang Baru berkahwin atau mana-mana ibu bapa yang inginkan penjelasan daripada doktor atau ibu bapa yang lebih berpengalaman,Bagi saya app ini sangat membantu saya Dari anak pertama sehingga anak kedua..saya masih mengunakn app ini untuk rujukan saya.. sebab bila kita menjadi seorang ibu yang mengandung kita kadangkala lupa..jadi kita boleh rujuk disini dia punya bulan/hari kandungan kita.. dan Artikel keibubapaan sangat membantu ❤️ terima kasih @THEASIANPARENT💝

Jawapan : D (TAPA40) Applikasi The Asian Parents antara sumber rujukan utama saya sejak tahu isteri mengandung. Daily monitoring dan artikel-artikel disiarkan amat membantu sehingga puteri sulung kami lahir. Saya adalah anak sulung yang dibesarkan ibu tunggal lima beradik sebab kehilangan ayah sejak saya umur 12 tahun. Inshaa Allah dengan rujukan yang ada saya akan menjadi ayah terbaik untuk Ayesha Amani. Terima kasih The Asian Parents! ❤️

JAWAPAN : D (TAPA40) Bila dapat tahu saja saya pregnant selepas buat upt test,saya terus install apps theAsianparent untuk dapatkan info sepanjang tempoh kehamilan. Bukan sahaja sepanjang tempoh kehamilan,malah selepas bersalin pun saya tetap mengikuti panduan dari apps ini untuk perkembangan & tumbesaran anak saya.Terima kasih kerana mewujudkan aplikasi seperti ini,sangat berguna dan bermanfaat untuk first mom seperti saya.

jawapan : D (TAPA40) exclusive 40% promotion on FWD products Aplikasi The Asian Parents merupakan aplikasi terbaik yang telah banyak membantu ibu menyusu dan ibu hamil kerana pelbagai tips, info ada disini serta boleh berkongsi masalah berkaitan anak-anak. Ramai pengguna disini tidak lokek berkongsi ilmu. Aplikasi ini juga user friendly senang digunakan. sgt recommended ❤️

jawapan : D ( TAPA40) ASIAN PARENTS MERUPAKAN APLIKASI TERBAIK UNTUK PARA IBU YANG MENGANDUNG UNTUK MENDAPATKAN MAKLUMAT BERKENAAN KANDUNGAN SELAIN DARIPADA RUTIN KE KLINIK. ASIAN PARENTS BANYAK MEMBERIKAN KAMI IBU YANG MENGANDUNG ILMU BERGUNA. MUDAH, PANTAS, DAN BERKESAN. SEMOGA APLIKASI INI DAPAT MEMBANTU LEBIH RAMAI LAGI IBU DI LUAR SANA. TERIMA KASIH.

Jawapan : D (TAPA40) Semasa mula mengetahui saya pregnant, terus cari apps yang boleh bantu saya as first mom untuk tahu info2 penting tentang kandungan dan tambah pengetahuan sepanjang pregnancy. Sangat bermanfaat! Paling best aplikasi TAP juga boleh bantu rekod baby kicking menggunakan smart watch! Sangat2 membantu dan memudahkan🤩🤩

Jawapan nya ialah D (TAPA40) ASIAN PARENTS MEMANG APPS YANG TERBAIK. SEBAB KAMI JUGA DAPAT BERTANYA DENGAN I U IBU YANG LAIN BERKENAAN SOALAN YANG SENDIRI TIDAK TAHU. MAKLUMLAH ANAK PERTAMA. SAYA BARU JE MELAHIRKAN 6 APRIL 2023 LEPAS. BABY GIRL. SEMOGA KITA SEMUA DIPERMUDAHKAN SEMUA URUSAN DUNIA AKHIRAT. AMIN YA RABBAL'ALAMIN 😘

JAWAPAN : D(TAPA40) SAYA MENGGUNAKAN APP THE ASIANPARENT SEBAGAI RUJUKAN HARIAN UNTUK MENGETAHUI PERKEMBANGAN BAYI DARI HARI KE HARI SUPAYA DAPAT MEMPERSIAPKAN ILMU DALAM URUSAN KEIBUBAPAAN. TERIMA KASIH KERANA MENYEDIAKAN APP YANG MEMBANTU MEREKA YANG BAKAL MENJADI IBU BAPA. SEMOGA ADA REZEKI TWINS BABY YANG BAKAL LAHIR NANTI.

KOD PROMOSI FWD X TAP 👇🏼 JAWAPAN : D ) TAPA40 ⌚ MASYA ALLAH TERIMA KASIH THEASIANPARENT BUAT CONTEST INI, SEMOGA ADA REZEKI MENANG XIAOMI MI WATCH LITE UNTUK SUAMI SAYA SEBAGAI HADIAH ANNIVERSARY 🔥 PASTI DIA SUKAKANNYA 💕SEMOGA ALLAH MEMBALAS KEBAIKKAN THEASIANPARENT & FWD TAKAFUL🤲🏼 INSTAGRAM : sya.ira98