Jawab Trivia Dan Menang Hadiah Dari Tommee Tippee

Hi Semua! 📢Kami mencari 1 Pemenang bertuah bulan ini! Hadiah bernilai RM799. Jom sertai pertandingan: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang-dari-tommee-tippee/1916?lng=my

Jawab Trivia Dan Menang Hadiah Dari Tommee Tippee
141 Balas

● Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap adalah BENAR ✅ kerana ia tidak melibatkan pemanasan. Pensterilan wap menggunakan suhu yang tinggi dalam pengewapan yang mana boleh berpontesi membuatkan anda melecur jika anda tidak berhati-hati. ● Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap adalah BENAR ✅ Padat, moden dan mesra alam sekitar. Kebayakkan pensterilan UV mempuyai rekaan yang padat dan kemas, dua kali ganda penstoran. Pensteril UV tidak memerlukan air dan memerlukan kurang sumber tenaga berbanding dengan pensteril wap, ia adalah mesra alam. ● Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu adalah BENAR ✅ Sterilasi hebat. Sterilasi UV menggunakan denyutan sinaran UV-C yang kuat, cukup hebat utk mengenyahkan mikroorganisme (kuman, bakteria dan virus).

Jawab Trivia & Menang ( Tommee Tippee ) ✨ Soalan : . 1. Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap : BENAR ✅ . 2. Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap : BENAR ✅ . 3. Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu : BENAR ✅ . @noranizamisnon @najah.daiman @tommeetippeemy @theasianparent_my . #tommeetippee #tommetippeemy #tommetippeemalaysia #theasianparent #tapcontestmy #thetruthis #theasianparentcontest

Jawab Trivia & Menang Hadiah Dari Tommee Tippee 1. Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap. Jawapan : Benar ✅ 2. Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu. Jawapan : Benar ✅ 3. Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap. Jawapan : Benar ✅ Terima kasih Tomme Tippee & theAsianparent. Semoga ada rezeki buat saya dan anak. #tommeetippee #tommeetippeemy #tommeetippeemalaysia #thetruthis #theasianparent #tapcontestmy

Jawab Trivia & Menang ( Tommee Tippee ) ✨ Soalan : . 1. Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap : BENAR ✅ . 2. Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap : BENAR ✅ . 3. Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu : BENAR ✅ . @noranizamisnon @najah.daiman @tommeetippeemy @theasianparent_my . #tommeetippee #tommetippeemy #tommetippeemalaysia #theasianparent #tapcontestmy #thetruthis

JAWAB TRIVIA & MENANG JAWAPAN 1- Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pebsteril wap = BENAR 2-Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap = BENAR 3-Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol,mainan dan pam susu = BENAR TERIMA KASIH THE ASIANPARENT & TOMME TIPPEE TELAH MENGANJURKAN JAWAB & MENANG INI . SEMOGA ADA REZEKI SAYA DAN BABY YANG BAKAL LAHIR BULAN JULY INI. #tommetippemalaysia #theasianparent.com IG : ns_syerahkerriy

Jawab Trivia & Menang ( Tommee Tippee ) ✨ Soalan : . 1. Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap : BENAR ✅ . 2. Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap : BENAR ✅ . 3. Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu : BENAR ✅ . @noranizamisnon @najah.daiman @tommeetippeemy @theasianparent_my . #tommeetippee #tommetippeemy #tommetippeemalaysia #theasianparent #tapcontestmy

Jawab Trivia & Menang ( Tommee Tippee ) ✨ Soalan : . 1. Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap : BENAR ✅ . 2. Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap : BENAR ✅ . 3. Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu : BENAR ✅ . @noranizamisnon @najah.daiman @tommeetippeemy @theasianparent_my . #tommeetippee #tommetippeemy #tommetippeemalaysia #tapcontestmy #thetruthis

Jawab Trivia & Menang🎉Tommee Tippee Jawapan : Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap. ☑️ BENAR Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap. ☑️ BENAR Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol,mainan dan pam susu. ☑️ BENAR Pensteril UV dapat mengurangkan masa rawatan pembasmian kuman dengan lebih cepat berbanding pensteril wap. @niel_mutalib @sitinurathirah_07 #theasianparent #tommeetippee

Jawapan untuk semua soalan adalah : BENAR ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap - BENAR ✅ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2. Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap - BENAR ✅ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3. Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu - BENAR ✅ ⠀⠀⠀ 🩵🩵🩵🩵🩵🩵 ig : amalina.ahmad

JAWAPAN BENAR UNTUK KETIGA - TIGA SOALAN ✅ SOALAN 1 : Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap - ✅BENAR SOALAN 2 : Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap - ✅BENAR SOALAN 3 : Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu - ✅ BENAR @ryniniee @tikahhh.j #tommeetippeemy #tommeetippeemalaysia #tommeetippee #thetruethis #theasianparent #theasianparentmalaysia #tapcontestmy