PERHATIAN: Jom Menang The Entertainer Playset Bernilai RM308!

Masa untuk hadiahkan Si Manja anda playset dari The Entertainer yang comel dan menarik ini, Mommies! 5 pemenang bertuah akan kami pilih untuk bawa pulang hadiah ini Jom, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-kira-menang/1840

PERHATIAN: Jom Menang The Entertainer Playset Bernilai RM308!
535 Balas

JAWAPAN SAYA ADALAH 🐘 ELEPHANT - 16 🦒 GIRAFFE - 15 🦓 ZEBRA - 9 SEMOGA SAYA DAN BABY ADA REZEKI TAHUN INI AMEN🤲 DONE FOLLOW ✅ @theasianparent_my DONE FOLLOW ✅ @entertainer_toys_malaysia DOA KAN SAYA SEMOGA SIHAT BERSAMA BABY 30WEEKS 3DAYS SEMOGA IBU IBU DALAM NI PON SIHAT JUGA BERSAMA BABY ☺️

JAWAPAN SAYA ADALAH. 🐘 ELEPHANT -16 🦒 GIRAFFRE -15 🦓 ZEBRA -9 SEMOGA SAYA DAN BABY ADA REZEKI TAHUN INI AMEN🤲 INSYAALLAH....TERIMAH KASIH DONE FOLLOW ✅@theasianparent_my DONE FOLLOW ✅ @entertainer_toys_malaysia

🌈 Bismillahirrahmanirrahim 🌈 Assalamualaikum.. Semoga ada rezeki untuk anak saya yang bakal lahir tak lama lagi 🥰 Jawapan saya : 🐘 Elephant 🐘 - 16 🦒 Giraffe 🦒- 15 🦓 Zebra 🦓 - 9 Done follow ig : ✅ @theasian_parent_my ✅ @entertainer_toys_malaysia Ig saya : 🤰@mrs.kar96

Jawapan saya : 🐘 Elephant - 16 ekor 🦒 Giraffe - 15 ekor 🦓 Zebra - 9 ekor Semoga ada rezeki kemenangan untuk anak pertama saya dari Entertainer Toys Malaysia dan The Asian Parent Malaysia 🥰🥰🥰 Done follow @theasianparent_my & @entertainer_toys_malaysia ✅ Instagram: fynrusli

Done follow ✅ Jawapan untuk bilangan binatang yang ada dalam gambar : 🐘 ELEPHANT -16 🦒GIRAFFE -15 🦓 ZEBRA - 9 semoga ada rezeki anak saya menang Entertainer Playset ❤️❤️ ..Terima kasih Entertainer toys Malaysia dan theAsianparent ..seronok dpt join contest..

Done follow ✅ Jawapan untuk bilangan binatang yang ada dalam gambar : 🐘 ELEPHANT -16 🦒GIRAFFE -15 🦓 ZEBRA - 9 semoga ada rezeki anak saya menang Entertainer Playset ❤️❤️ ..Terima kasih Entertainer toys Malaysia dan theAsianparent ..seronok dpt join contest

JAWAPAN❤️ (ELEPHANT 🐘 : 16) (GIRAFFE 🦒 : 15) (ZEBRA 🦓 : 9) DONE FOLLOW ALL STEP 🔥🔥 SEMOGA ADA REZEKI ANK SY🤲 TERIMA KASIH @theasianparent_my TERIMA KASIH @entertainer_toys_malaysia 😍 semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan aamiin 🤲

Done follow ✅ Jawapan untuk bilangan binatang yang ada dalam gambar : 🐘 ELEPHANT -16 🦒GIRAFFE -15 🦓 ZEBRA - 9 semoga ada rezeki anak saya menang Entertainer Playset ❤️❤️ ..Terima kasih Entertainer toys Malaysia dan theAsianparent ..seronok dpt join contest

JAWAPAN❤️ (ELEPHANT 🐘 : 16) (GIRAFFE 🦒 : 15) (ZEBRA 🦓 : 9) DONE FOLLOW ALL STEP 🔥🔥 SEMOGA ADA REZEKI ANK SY🤲 TERIMA KASIH @theasianparent_my TERIMA KASIH @entertainer_toys_malaysia 😍 semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan aamiin 🤲