Betul ke upt clear blue & dip n tell lagi accurate result dia berbanding yg lain?

Upt mana lebih accurate resultnya

22 Balas

orang cakap CB lebih tepat & based on pengalaman bagi diri saya, betul. 1st time check guna CB terus naik double line. harga mahal sikit la tapi masa tu tak sabar. beli jela & brand tu ja ada stok. bagi saya okla ada 2 dalam 1 kotak. boleh test 2 kali. 3 hari kemudian check lagi guna CB juga makin terang. kali ketiga guna jenis lain pula bertambah tambah terang. then pergi scan betul pregnant. cerita tahun 2021. pregnant anak sulung 😀