clear blue digital & dip n tell

saya pregnant 5weeks , harini saja saja nak test upt lagi .. tapi tiba tiba resultnya digital clear blue ( not pregnant ) and dip n tell ( kabur kabur 2 line nya ) . apa maksud ya ? ada sesiapa tahu kenapa ? #ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Balas

repeat in 48hours. baca dkt instruction cara penggunaan. kalau result sama mybe boleh pg double confirm dkt klinik.

Sis nak tanya sis betul pregnant ke masa ni? Sbb sy skrg mcm sis, nak tau sgtt🥹

4mo ago

hi sis , awk pregg tak mse ni ? sy alami masalah yg sama huhu