Betul ke upt clear blue & dip n tell lagi accurate result dia berbanding yg lain?

Upt mana lebih accurate resultnya

22 Balas

Saya 2 2 pakai upt watsons je🤣 Tepat je dgn sy. Clear blue beli jugautk confirmkan Tp jenis sekali naik 2 line terus takmo test lagi 😂

11mo ago

wahhh bestnya terus naik double line 🤭

Saya beli yg below rm20 pn accurate. Check sehari late period. Terus positive. Scan kat clinic after that pn mmg positive pregnant.

sy guna upt dip n tell dan disclosure beli kat Guardian/watsons . upt frmasi pun ok . cuma kalau upt dri shopee/eco mudah laa scam

11mo ago

shopee murah. tapi scam. nak2 lagi mamma perfect dgn yg strip hijau tu.

setakat ni digital CB xpernah scam sy lg. both pregnancy sy double confirm pkai digital CB. 1st baby dh 2tahun ++. 2nd baby 5m.

6mo ago

yg doctor suspect chemical pregnancy mmg lepas tu keluar darah period ka? sebab 1~2w baru bersamaan 3~4w usia kandungan. mmg scan akan xnampak pape lagi. sebab tu doctor o&g sendiri xsuggest utk scan awal2. nak nampak kantung kena scan masa usia kehamilan awak 6@7w. nak nampak baby & heartbeat kena scan masa usia kehamilan awak 8@9w dan keatas

Sy penah beli upt rm5 je sbb saje² nk test, sekali naik 2 line terang benderang. Alhamdulillah 😁

Clear blue digital yes.. Dip n tell yes... Utk permulaan lbh baik beli upt dip n tell..

Based in my experience, clearblue the best ☺️ accuracy lagi 👍🏻

11mo ago

ok baik. terima kasih kongsi experience awak❤️

Dip n tell pun accurate yg colour pink

Mana2 upt farmasi pun ok. Ikut kemampuan

11mo ago

ok baik. clear blue mahal lagi 🤭

disclosure pun ok dah..