Digital clear blue accurate tak sbelum 4hari period

Sy ad test pakai upt biasa 2/5 hritu naik la samar2 , harinie pagi2 sy test guna clear blue result pregnant .. Boleh share pengalaman mummy2 tak?? #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

Digital clear blue accurate tak sbelum 4hari period
11 Balas

accurate je sis btw hari 1st last period bile https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y ago

tq sis,

Sama mcm saya sis. 2kali test upt biasa, line samar samar. Bila guna clear blue terus naik pregnant 1-2. Bila check memang betul saya pregnant. Kadang kadang dia samar sbb pregnancy masih awal mcm saya haritu 4minggu samar sangat linenya.

Accurate sis. Hari tu saya pun macam tu. 2 hari before period pakai upt biasa naik samar2 then esok tu pakai clear blue naik sama macam sis. InshaAllah sis jaga diri jangan buat kerja berat2.

2y ago

Aamiin.. inshaAllah semoga semuanya dipermudahkan

Sy test lps 2hari delay period guna strip naik 2line walaupun samar2, esok tu awal pg sy test guna CB naik 1-2w pregnant. Skrg dh nk msuk 30w 😊

2y ago

Alhamdulillah. Tahniah sis 🌹

Sy cek 1 minggu sebelum period memang clear 2 garis biru tapi sy guna brand murah jer yang rm5..

2y ago

Cb ni sensitif, w/pun hormon rendah boleh detect mengandung..

Digital mmg selalu accurate. Pasni around 6-8w boleh scan kantung kat klinik

2y ago

tq sis , doakan sy dipermudhkan segalanya ye

accurate sis, saya pon macamtu haritu, alhamdulillah skrg baru 6w

2y ago

yeke sis, Alhmdulillah

klw MCM tu maksud nya pregnant dah berapa minggu tu ya

2y ago

pregnant 3-4week

Alhamdulillah tahniahhh awak🌹

2y ago

terima kasih sis 🥰

Sekarang brapa week dh sis

2y ago

skrg da 27week sis