Betul ke upt clear blue & dip n tell lagi accurate result dia berbanding yg lain?

Upt mana lebih accurate resultnya

22 Balas

tak penah beli clear blue. dip n tell pun dah cukup accurate bg sy.. dedua anak sy period belum time due lagi pun dia da tunjuk line pregnant jelas 🤭 muroh plak tu rm12 dpt 2, sy pakai 1 je.

11mo ago

saya beli yg ni kt watson. tgok time juga la maybe sy beli tu time promotion 🤭 try la tgok² kat farmasi lain juga. dlm ada 2 pcs. boleh la try 2kali kalau tak yakin.