Betul ke upt clear blue & dip n tell lagi accurate result dia berbanding yg lain?

Upt mana lebih accurate resultnya

22 Balas

clearblue digital ✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ Group ni saye baru buat harini ahli memang tak ramai , boleh stay dlu dan same² share link untuk memeriahkn lagi group 😍 Group ini bertujuan mngumpulkan ibu² yang duedate 2024 bagi mengongsi kisah pregnancy masing2 dan saling membantu ibu² yang lain https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU

11mo ago

Xdapat nk join..suruh download wasap lg..padahal ada je wasap pon...