Tak Ada Masa Nak Masak Di Rumah, Anda Boleh Order OldTown White Coffee Dalam Aplikasi Food Panda!

Tidak kira sama ada anda seorang ibu yang bekerja atau suri rumah tangga sepenuh masa, tentunya ada masa tertentu yang membuatkan anda rasa malas nak masak di rumah. Terutama ketika anda terlalu sibuk dengan kerja atau menjaga anak kecil. Atas sebab itu juga, OldTown White Coffee memperkenalkan menu hebat dengan menggunakan tagline OLDTOWN 2GO dengan beberapa menu best yang hanya boleh dipesan melalui aplikasi Food Panda. Apa yang lagi best, pengguna app tersebut akan dapat makanan mereka hanya dalam masa 30 minit yang akan dihantar di depan rumah! Menu yang dipilih itu terdiri daripada mee, nasi dan sandwich. Sudah tentu ia pilihan yang ringkas, sedap dan cepat terutama bagi anda yang terlalu sibuk dengan urusan seharian. Buat masa ini, terdapat 150 outlet OldTown White Coffee yang akan bekerjasama menghantar pesanan makanan melalui aplikasi Food Panda ini. Malah, pihak OldTown juga bercadang akan memperluaskan lagi servis penghantaran makanan ke rumah dengan merangkumi sebanyak 170 outlet di penghujung tahun ini. Antara menu OLDTOWN 2G0 delivery menu adalah seperti berikut: - Chicken Hor Fun - Curry Noodles - Classic Dry Meehoon with Dry Curry Chicken - Classic Dry Meehoon with Fried Chicken Fillet - Nasi Lemak with Dry Curry Chicken - Nasi lemak with Prawn Sambal - Nasi lemak with Fried Chicken Fillet - Oriental BBQ Chicken Wholemeal Sandwich - Fried Chicken Nasi Lemak Roll

Tak Ada Masa Nak Masak Di Rumah, Anda Boleh Order OldTown White Coffee Dalam Aplikasi Food Panda!
11 Balas

Wowwwww mmg tiap hari order foodpanda coz tengah mabuk tak larat nak masuk dapur 😅

Nyum2! Mcm best. Blh order mkn kat opis ni 😻😻

Masukkan code pandapal.. Dapat less 30% hehehe

sedapnye! boleh order selalu ni.

Haihh tgh bpantang ni , 😇😇

..auhmmmm...

👌👍

😋😋

😍😍

Best