Menu Makan Tengahari / Malam

Hi ibu-ibu! Hari minggu ni mesti masak yang sedap-sedap kan!? Nak tahu juga apa yang anda masak harini ?? Jom lah kongsi masakan tengahari anda dan apa plan untuk masakan malam nanti! Nak post gambar sekali pun boleh.

Menu Makan Tengahari / Malam
118 Balas

Pg karipap inti serunding haruan..tuk ank karipap letak inti jem oren homemade dan jem strawberi..... Tghhri syur cmpur dgn gorg belada ikan bilis dan kcg tanah... Mlm menu sm juge....msk skali tuk mlm...just pnskn je nti ms dinner🤣🤣🤣🤣✌ alhamdulillah tuk rizki rini..yeayyy

Tengah hari saya tak masak sebab suami belum bangun. Malam ni saya masak “Ketam Lemak Cili Api” . Alhamdulillah dah siap. Suami pun dah bangun. 🥰🥰

Sy masak telur goreng & ikan selar masak belado. Utk suami lak mmg hantu mee goreng 😂 td sy try makan mee, teruk muntah. Mmg kena nasi juga baru ok

menu tghri smpai ke mlm menu sme. .ikan caru bakr air kicp cili api kupang msak smbl dgn sup aym. . (pnya lme ye posting ny br naek) 😅

Nasi putih + Ayam Goreng Kentucky + Telur Rebus masak Air Asam + Brokoli & Carrot tumis. Tu saja menu makan tengahari sampai petang.

Nsi putih + kari ikan pelaling letak bendi tomato + ikan goreng pelaling + sayur kangkung + sambal belacan😋

Tgah hari tadi msak ayam kicap dan telor rebus msak merah Mlm ni pulak msak ayam masak merah dan cucur sayur

Saya makan nasi ayam penyet je hehe😂 Alhamdulillah niaga sendiri.. Sendiri niaga sendiri makan😂😂

Menu tengahari Makan ikan sambal Menu mlm mkan meiggi je 😪musim virus kadang" tak sempat beli barang

sarapan milo panas dengan jacob weetameal. Lunch dengan ayam goreng kunyit sayur campur.. Simple2 aje.