☆ Alhamdulillah selamat bersalin ☆

Syukur selamat bersalin pada hari khamis (malam Jumaat Sayyidul Ayyam) 02 April 2020. Sebaik2 perancangan kita, baik lagi perancangan daripada ALLAH. Lahirla baby boy kami pada usia 37 minggu 3 hari. Doakan kami berdua sihat walafiat ye mommy2. Semoga mommy2 semua juga dimudahkan dalam urusan masing2 & selamat bersalin. Aaaamiinn3.

☆ Alhamdulillah selamat bersalin ☆
76 Balas

Alhamdulillah tahniah sis. Semoga sis n baby sihat selalu. Selamat berpantang ye. 🤗🤗🤗