Selamat Bersalin

Mommy. Saya da selamat melahirkan baby boy pagi tadi 10.08am secara normal. Dijangka kan due 02/01/2020 tapi baby da tak sabar nak tengok dunia. Alhamdulillah. Doakan saya cepat sembuh ye ?

40 Balas

Alhamdulillah. Terima kasih semua. Semoga mommy2 pun dipermudahkan urusan bersalin ye. Positif n doa yang baik2 ye mommy semua 💕

Alamak..due sama ngn sy..tp sy xbersalin lg..alhamdulillah..tahniah sis..selamat berpantang..bila gaknye bby sy nk keluar🤭

Mudahnya dan cepat😔😔..semoga sya pun semudah dan secepat yg di impikan..due 1/1/2020 Tahniah sis..

Tahniah & selamat berpantang...macam bby girl sy dulu..due 02/01/2017...tp bby klua awal 25hb hb 12 2016..😊

Wahh due sama ngn saya.. Tpi saya smlm check msih tiada bukaan.. Doakn saya minggu dpn hope dh buka laa😔

4y ago

Insyaallah aamiin

Alhamdulillah😊 saya due 1/1/20.. moga dipermudahkan jgk sgala urusan sya.. tak sabar nak melahirkan ank

4y ago

Sama kita

Saya due 12/1 .. Hari ni dalam warded dah.. Air ketuban turun.. 😅😅😅 Now 37w5d

Tahniah, saya due 6/1...skrng 38w 5days ♥ tak sabar nk tnggu bby kluar jugak 😍

4y ago

Aminn, mudh mudhan di permudahkan utk kita 😍

Alhamdulillah.. Tahniah dear.. Selamat berpantang, jaga diri baik2 ye ☺☺

Alhamdulillah...tahniah sis... doa kan saya dapat boy jugak