☆ Alhamdulillah selamat bersalin ☆

Syukur selamat bersalin pada hari khamis (malam Jumaat Sayyidul Ayyam) 02 April 2020. Sebaik2 perancangan kita, baik lagi perancangan daripada ALLAH. Lahirla baby boy kami pada usia 37 minggu 3 hari. Doakan kami berdua sihat walafiat ye mommy2. Semoga mommy2 semua juga dimudahkan dalam urusan masing2 & selamat bersalin. Aaaamiinn3.

☆ Alhamdulillah selamat bersalin ☆
76 Balas

Tahniah sis. Moga baby dan mama sihat. Amin......... 💕💕💕💕💕💕💕💕💕

4y ago

Thanks dear 🤗 Aamiinnn3 ya rabbal alaminn. 💙💚💛💜

Salam sis boleh tahu apa2 tanda2 sis nak bersalin ya sebab saya pun dah dekat 37 weeks

4y ago

Ya induce untuk normal delivery. Tapi takdir mengatasi segalanya. Lepas doktor pecahkan ketuban, baby lemas & terpaksa czer. 😊

Tahniah sis.. selamat berpantang 🥰. Doakan saya ya sis agar dipermudahkan nnti 💕

4y ago

InshaAllah. Semoga sis dimudahkan dalam segala urusan nanti & selamat bersalin. Aaaamiiinnn3. ☺

Alhamdulillah selamat berpantang sis.. 😇 semoga baby dan sis sihat.... Aamiinn..

4y ago

Thanks dear. Aaamiinnn3. 💖

Alhamdulillah tahniah, sama macam saya hari jumaat tapi saya 3hb 4 pagi...😊

4y ago

Thanks dear. 😊😊 Alhamdulillah. Selamat berpantang yer awak. 😘

Alahai tahniah.sy dah 38w3d ni tp xde tanda2 baby nak keluar lg ni...huhuhuu

4y ago

Hehee..tq.. insya allah...cepat2 la babies keluar..ibu x larat bwk perut dh..

Tahniahhhh sis..saya pun tgh tggu masa je ni... doakan saya jgk ye...❤️

4y ago

Thanks dear. 🤗 Semoga dimudahkan segala urusan. Aaamiinnn3. 💜💗💕

Tahniah. Alaa geram nya tgk kaki baby tu. Rsa nk gigit² 😄😄😄😄

4y ago

😄😄😆😆 Thanks dear. ❤

02 April sme ngan birthday sya...skrg sya pregnant 37 week,due 30 april

4y ago

Thanks sis...aamiin2..

Putih nya kaki bby..rsa x sabr plk nk tnggu baby dlm prut nie kluar