Selamat Bersalin

Alhamdulillah Edd 25/4 tp baby nak keluar 21/4. Syukur dengan nikmat Allah swt berikan. I doakan mommy2 diluar sana menunggu hari dapat bersalin dengan selamat & sihat utk mommy & baby 🤍 Amiin

1 Balas

Alhamdulillah tahniah, boleh sy thu sis keluar tanda tanda bersalin apa? Sbab sy lg 6 hari je still takde keluar tanda.

2mo ago

Takde tanda pun sis. Datang hospital sbb nk checkup baby je tau tau dah ada bukaan terus admit hospital.