selamat bersalin

Alhamdulillah sy selamat melahirkan baby boy pd pkl4 am pg td...syukur pd Allah telah permudahkn urusan sy...sy doakn mommy² yg tgh tggu due tu selamat melahirkn jgk ye. ?

39 Balas

Alhamdulillah.. happy confinement sis ! Semoga dipermudahkn urusan semasa berpantang .. InsyaALLAH ❤️

Alhamdulillah tahniah.. saya dah 3 org anak perempuan.. teringin pula nak baby boy..

Alhamdulillah tahniah..aaminnn..mudah2an dipermudahkan jgk sy nnt..

alhamdullilah selamat berpantang . insyallah dipermudahkan

Alhamdulillah.. Aamiinn.. Tahniah sis😊❤️

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Alhamdulillah ,tahniah sis . selamat berpantang

alhamdulillah taniah n selamat berpantang

Alhamdulillah tahniah selamat berpantang

Alhamdullilah, tahniah ya sis 🥰