Alhamdulillah selamat bersalin

Alhamdulillah saya telah selamat bersalin pada 36 minggu 5 hari. Baby girl berat 2.6kg normal deliver alhamdulillah syukur ke atas nikmat yg Allah berikan dan mudahkan. Untuk ibu2 yg sedang menunggu due saya doakan semoga urusan ibu2 dipermudahkan tanpa ada kesulitan innsyaAllah. #firstmom

9 Balas

syukur. selamat bpantang siss.. 🥰doakan sya juga ya siss. tengah menunggu bby kluar ni. due 14/08.. xsbar rasa nyaa. tp bby belum ada tanda2 nak kluar🤭.. mungkin msh slesa dlm prut..hehe

Saya 37 minggu sekarang. Ready nk bersalin tapi berdebarnya tunggu tanda2, fikir nk tinggal kan yg sulung yang manja kt rumah. Harapnya bersalin dlm masa terdekat..

em kita harinie da 36w 2days , serah diri 14/8 untuk czer sec time . kalau boleh nak normal , tapi baby macam takde tanda tanda nak keluar lagi🥺😭

Alhamdulillah, Selamat berpantang ibu🥰.. Doakan saya selamat bersalin, tgh menunggu baby keluar patutnya due arini. extend lagi 6 hari huhu

alhamdulillah tahniah sis😍,doakn sye pun bersalin awl yer sis,dah 38 mnggu jgk ni tkut kne induce mnggu depn🥲

tahniah & selamat brpantang 🥰🫶🏼 btw sis kena cucuk dexa ke? ke tak payah? sbb lgi dua hari nak ckup 37week kan

2mo ago

Tak sbb baby act dh matang tpi sbbkn mengikut procedure hosp 36 week border line premature tu yg dipanggil premature tpi baby dh matang dh sis😊

Share tips bersalin awal, sis dh xlarat bawakk hahahaha.. dh 37w msih aktif..

2mo ago

Kita wak kuat sgt brjalan plus hiking, selang 2,3 mlm kna simpul biawak, kita pnjat kota A Famosa, hrapnya kluar lh mggu dpan 😂😂😂

Alhamdulillah.. tahniah sis.. selamat berpantang yer .

alhamdulillah tahniah 😍