Due 23/12/23

Assalamualaikum semua mommy2🤰🏻 Harini saya dah 39w6d pregnant, due 23/12. Doakan saya ya mommy2 🤲🏻 semoga dipermudahkan bersalin..belum turun tanda apa2 lagi. Cuma suka mgeras tgah malam tp x selalu sgt Semoga Norhidayah Kamarudin dipermudahkan segala urusan bersalin dan semoga selamat, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal Alamin 😘😘 Doakan saya. Lebih 40 orang yang doa, In Syaa Allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu2 yg menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu & anak.😘 Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua..In Syaa Allah..🤲🤲 ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼 #bantusharing #momtobe2023 #duedecember2023 #decemberbabies

5 Balas

due 23/12/23 sama dan tiada turun tanda apa2 lagi. doc kasi date serah diri 27hb doakan saya dipermudahkan segala urusan bersalin dan semoga selamat, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal Alamin

4mo ago

semoga dipermudahkan urusan bersalin Amin

aamiin ya Allah... saya due 10/1 tapi perlu serah diri minggu depan atas sebab sebab tertentu

4mo ago

sama due kite sis . tp kena serah diri minggu depan rasanya, klau xbersalin minggu ni. sebab ada darah tinggi. semoga urusan kite semua dipermudahkan ye.

Sy due 23/12 dh selamat bersalin 14/12 induce ubat .. Smoga dipermudahkan urusan awak

4mo ago

Sakit sis tahap mgelupur atas katil sbb sy kna induce 2x jln x buka leaking ktuban

Aaminn2 semoga dipermudahkan smua ... ibu sihat dh anak jgk sihat

semoga dipermudahkan urusan bersalin Amin ..