☆ Alhamdulillah selamat bersalin ☆

Syukur selamat bersalin pada hari khamis (malam Jumaat Sayyidul Ayyam) 02 April 2020. Sebaik2 perancangan kita, baik lagi perancangan daripada ALLAH. Lahirla baby boy kami pada usia 37 minggu 3 hari. Doakan kami berdua sihat walafiat ye mommy2. Semoga mommy2 semua juga dimudahkan dalam urusan masing2 & selamat bersalin. Aaaamiinn3.

☆ Alhamdulillah selamat bersalin ☆
76 Balas

Alhamdulillh.. tahniah sis.. selamat berpantang.. semoga ibu dan baby sihat berpanjangan.. sye 12/4 ni pun kne serah dri sbb gdm..doakan sya cpt bukaan ye sis.. tkt plak dga nak kene induce😅

4y ago

Amin..tq sis😘😘

Alhamdulillah. Comelnya kaki si kecil ni 🙂 Semoga cepat sembuh dan sentiasa dikurniakan kesihatan yang berpanjangan dan air susu badan yang meriah. Aamiin 😊

4y ago

Aaaamiinn ya rabbal alaminn. Terima kasih atas doa2nya dear. 🤗❤ Semoga Allah sentiasa memudahkan urusan awak & berada dalam lindunganNYA selalu. Aaamiinn3.

Welcome to mommy's club.. Haha.. I'm on my way.. Slmt berpantang sis. Smg c kecik mjdi anak yg soleh buat kedua orangtuanya.. Fi hifziilah..

4y ago

Aaamiinnn3 ya Allah 😘 Thanks dear. Moga awak dimudahkan dalam urusan nanti. Aaamiinnn3.

haiii tini...klau x slh ari tu bkn due kite sma ker..???? ingt sya lgi x kite prnh komen2 kt sni asianparent...sya pun dh slmt brsalin jgak....

4y ago

yerr awk...sya brsalin 1/04 czer lh yunk...sya bby girlz...awk lak dpt bby boy..ehehehe😁😁😁..slmt brpantang jgak utk awk yunk...

Alhamdulillah tahniah.. Sis boleh tak share kenapa besalin awal atau memang rasa nk besalin normal time tu.. N besalin suami boleh teman tak..

4y ago

Oo.. Tak apa lah dah selamat melahirkan dgn selamat..moga cepat sembuh n baby sihat..tq sis sharing💕

Tahniah sis..selamat berpantang..doakn saya senang bersalin ye..skrg dah 35 weeks..tak lama lagi dah..huhu..😍😘

4y ago

Hehe..semua dah siap..cuma bedebar2 je tunggu hari..huhu..Aamiin..terima kasih sis doakan😘

Alhamdulillah.. tahniah.. moga bb sehat dn membesar menjadi anak yg soleh kelak.. aamiinn..👍🏻😍🤗

4y ago

😍😍👍🏻👍🏻🤰🤰 insyaallah...aamiinn

Syukur.. Tahniah sis.. Smoga baby membesar jadi anak yg soleh solehah ye syg.. Cute je tgok kakinya.. Aummm

4y ago

Terima kasih autiey cantik doakan sy! 😘 Aaamiinnn. TQ dear ye. Semoga awak diberikan segala kebaikan dari Allah. Aaamiinn. 😇💕

Saya arini 37week3hari..tpi xde tanda nk bersalin lgi.. harap2 baby sy pon keluar awal MCM sis...

4y ago

Hehe Aaamiinnn3 yaa rabbal alaminn. Semoga dimudahkan ye. 😉

Alhamdulillah tahniah sis. Semoga sis n baby sihat selalu. Selamat berpantang ye. 🤗🤗🤗