36minggu rasa sakit

Sye bru hri ni masuk 36 minggu.. pagi tadi saya muntah2 teruk sampai x de isi nk dimuntahkn tp tetap muntah..muntah keluar buih2 mcm air liur terkumpul tu ha... Lepastu perut terus sakit sampai skrg dh pukul 2 pg.. perlu ke sye ke hospital atau ni mmg simptom biasa sbb baby dh masuk kt laluan pelvik,menurut yg apps ni ckp...? Lepastu td,suami ajak bersama tp sye tgh tahan sakit jd sye menolak dgn baik permintaan dia sbb sye masih tahan sakit kt perut.. tp dia terus palau sye,mcm marah kt sye... Sedih sye,menangis sye..dgn rasa sakit yg x hilang lg, menangis plk...kalau pergi hospital skrg,mesti kena tahan wad kn?? Sye x nk lama2 duduk hospital😢

1 Balas

Puan, masih sakit lg ke perut? pastikan tak dehidrasi. minum air suam perlahan lahan ya, pantau perut ok ke tak. alahai suami ni, bagotahu je lah awak tengah sakit. jika masih sakit, pergi jumpa doktor ya