Zincofer

Sy pregnant 10 weeks. Td pegi kk dpt ubat zincofer. Lps sy baca pasal zincofer ni. Sy baru tau ade kandungan asid folic dlm zincofer ni. So sy nk tny, kalau sy mkn zincofer dh tak perlu makan asid folic ke? Ade tak sesiapa yg kne consume ubt ni jugak?

21 Balas

kalau dah ambik zincofer tak perlu dah ambil asid folik. tapi, tak salah kalau makan pun. sebab tak bahaya. saya makan je lagi walaupun dah 4m. 😅 membazir kang sebab bnyk lagi.