Mommy2 ada ke yg mkn vitamin zincofer? perlu ke mkn folic acid lg? sy baru dpt zincofer dari kk smlm

zincofer & folic acid

Mommy2 ada ke yg mkn vitamin zincofer? perlu ke mkn folic acid lg? sy baru dpt zincofer dari kk smlm
6 Balas

Tk perlu mkn dh .. tak silap sy hari tu nurse ada ckp . Dlm satu ubt ni ada folic acid,vitamin,tambah darah .. 3dlm1 ..

Tak perlu makan folic acid. Dalam zincofer dah memang ada. Doktor pun kata tak perlu

dh makan ni, dh cukup semua dah.. xperlu lg makan folid acid lain

Tak perlu dah sis sebab dlm zincofer dah ada acid folic

Tak perlu makan folic lagi

xperlu mkn folic