Asid folid n zincofer

Nak tanya pendapat mammy2 yg lain, hri ni 13 week so nurse ade bg zincofer tp mase mula2 thu pregnant ade beli asid folid similac 3 kotak. Boleh ke sy mkn zincofer dgn asid folic ni atau stop terus asid folid amik zincofer je.. tp syg pulak sbb byk lagi stok asid folic

Asid folid n zincofer
1 Balas

Hurm... expired date dia bile sis? N sis due bile?? Kalau date dia lmbt lg expired... Until next year..sis leh simpan dlu..nti lepas bersalin blh mkn balik acid folic 😉ia bgus di amalkn even selepas bersalin... Sbb sy pnh bc articles dr hamid arshad bgtw ... Mcm acid folic blh amalkn selepas brsalin dan truskn mkn baik tuk bdn kita