kehamilan n kucing

Sy nk crta ssuatu n doakn sy n baby baik2 saja♥️sy ada sekor kucing dh lama dgan sy..sejak2 sy dsahkn mgndung 9week hrtu tba2 kucing sy skit xboleh kncing sy dh buat2 mcm2 bawa klinik haiwan bg ubat smua tp still sama..dsbbkn tu kucing sy jd sy n mak sy la yg uruskn..kdg2 bila nk bg mkn ubat sy yg pgng kucing tu..korg taukn nk bg mkn ubat kucing bkn snng..kdg2 sy yg bg mkn ubat mak yg pgng kucing tu..dsini sy nk tny ada apa2 effect x kat sy n bby..mksd sy kenan ke apa..sy bukan dera tp nk bg dia sihat sprt smula sedih tngok dia skit..skrg sy msh rawat dia sy nk sngt2 dia sihat sprti sdia kala..doakn sy baby n kucing sy baik2 saja ye ibu2

2 Balas

Ok je xde apa la sis..cuma lps tu kena bersihkan diri la..cuci tgn elok2..taik kucing tu mtk org len uruskan la..sian meow sakit pulak ek..smoga cpt sehat..sy pun ada meow cuma skg jd x layan dia sgt huhu..sian dia..

4y ago

laa yeke.. hmm sedih nyaaa..

Kalau nak jaga kucing boleh je, cuma kalau bab najis mintak orang lain uruskan. Sbb najis tu yg bahaya ada kuman.

4y ago

Pahala besar bagi awk sis 💕