baby umur 3 minggu kerap nangis

Sy dan suami makin stress.. Kami sama2 xtau nk buat apa kalau bby mngis tnpa sbb.. Atau sbb yg kami xketahui..sdgkan pampers kami tukar, myk kami letak, perut di barut.. Susu diberi.. Tlg lh rasa mcm nk bg ank dkt org lain je kalau stress mcm ni

82 Balas

bukak alunan suara org mngaji surah al baqarah, tkut ada bnde kacau dia.. ajk main ke tu.. atau pergi jumpa ustaz ke ape yg boleh ubat kn bby... lagipon bby baru 3 minggu.. kecik lagi, x reti ckp.. klau dia boleh ckp xde dia nk kacau ibu ayah dia dh.. semua dia buat sndiri..sabar ye ibu ayah.. nk bahagia mcm org lain x semudah yg difikir kan bnyk lagi ujian yg akan dtg... ank makin besar , mkin lagi mencabar... saya rasa sis tk ada pengalaman dn x brpe suka kn bayi... jgn putus asa ye, bila kita jaga dia dgn kasih syg, mesti kita syg nk bgi kt org... rindu ibu pd anak tk boleh dipisah kn... semoga dipermudahkan, jaga ank elok² ye.